Κυριακή 27 Μαΐου 2007

Διαθέσιμοι Ηλεκτρονικοί Ιατρικοί Φάκελοι στα ελληνικά

Μια καλή προσπάθεια από το maddoctor, αφορά την πρωτοβάθμια φροντίδα υγείας κυρίως (Αγροτικούς γιατρούς - Κέντρα Υγείας) και χρησιμοποιεί Microsoft Access.

Στα μειονεκτήματα, η άδεια χρήσης του λογισμικού δεν είναι GNU/GPL (παρότι διατίθεται δωρεάν), και κάποιος που επιθυμεί να το χρησιμοποιήσει πρέπει να υπογράψει αυτή την ειδική άδεια χρήσης. Στη σελίδα πάντως υπάρχει DEMO που μπορεί κανείς να κατεβάσει ελεύθερα για να πάρει μια γενική ιδέα.
http://users.forthnet.gr/ath/ekonstadou/ilektronikos_fakelos_asthenon.htm

2 σχόλια:

Κωνσταντουδάκης Ευτύχιος είπε...

Σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια και για την αναφορά σου στην εφαρμογή που είμαι ο κύριος κατασκευαστής. Όπως γράφεις το πρόγραμμα δίνεται δωρεάν, αλλά υπάρχει η προϋπόθεση της άδειας, για τον μοναδικό λόγο ότι δεν θα ήθελα να χρσιμοποιηθεί η εφαρμογή για εμπορικούς λόγους, δηλαδή να μην γίνει οικονομική εκμετάλλευση της εφαρμογής, αφού αυτή δίνεται δωρεάν. Για αυτό και στην παρούσα φάση δίνεται για μη κερδοσκοπική χρήση.

Κωνσταντουδάκης Ευτύχιος είπε...

Καλησπέρα. Να ενημερώσω ότι υπάρχει νέα έκδοση,v3.0, πολύ καλύτερη και πιο πλήρης από την πρώτη, που μπορεί να την δει εδώ -> http://ekonstadoudakis.blogspot.com/
Από το site μου μπορεί να κατεβάσει δοκιμαστική έκδοση, που είναι πλήρης με μοναδικό περιορισμό των αριθμό των ασθενών που μπορεί να καταχωρήσει κάποιος